Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Skönt att vara inomhus

 

Ganska skönt att vara inne idag när man inte känner sig på topp. Det bästa är när man inte behöver göra något utan kan sitt vid datorn och gör det som är roligt. En godisskål full med gott har jag också man måste få unna sig lite när man är sjuk. Lite lunch har jag fått i mig och pratat bort en stund med bästa vännen. Bästa är är att man inte behöver tänka på middagen i kväll.

 

Torsdagen den 6 oktober 2011 kl. 13:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

En lugn torsdag

 

Ännu en ny dag med nya möjligheter. Här har det regnat på morgonen inte mycket men ändå. Förkylningen har tagit ett järn grepp över min kropp, Orkar inget just nu vill och vätska är det som gäller. I dag blir det bara vila och korta promenad med hundarna. Så får gubben ta den långa när han kommer hem.

 

 

Ska inte ens laga middag idag för det bli hämta mat från indiska. Jag såg arga snickaren igår jag undrar var dom hittar dessa människor. I går var det det mest konstiga av all jag sett hitintills. Att renovera ett hus som sen måstet rivas efter ett år för det är ut dömt. Underligt finns visst gott om pengar i produktionen.

Ha nu en trevlig torsdag.

 

Torsdagen den 6 oktober 2011 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.