Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kväll igen

Då var denna dag till ända, dagarna går så fort. Till middag idag blev det karré och rotgrönsaker i ugn. Sen tog vi en tur till Coop för att handla mera rotgrönsaker det var extra billigt, lite annat till gubben som ska sova borta i morgon på klubbhuset på Gålö. Det blir bra jag och ysta sonen och så klart tjejerna. Doobidoo och Skavlan tittade jag på mycket skratt blev det.

Önskar alla en god natt

 

Fredagen den 7 oktober 2011 kl. 22:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Långkalsonger invigda

Då har man invit långkalsongerna för i år torde jag skulle slippa dom ett tag till. Men det var 7 garde när vi gick ut och inte var det skönt. Så det blev vantar och varma jackan. I dag så tog jag turen till skogen så mina flickor fick springa av sig lite. Det gick bra för mig att traska om kring i skogen tog det lugnt då är det ok.

 

Jag ringde i morse och avbokade tandläkaren på måndag. Vill inte sitta i stolen när jag är så förkylt och har svårt att andas. Så det blev en nu tid i slutet på oktober. I dag ska jag sätta mina vitlökar ska bli kull till sommaren sen och se om man kan skörd lite goda vitlökar. I går så installerade jag mitt nya Norton 360 som vi köpte i när vi köpte datorn. Man fick två månar med i dator så nu var det dags att installera. Tänk att jag haft min nya dator i två mån tiden går.. Ska försöka att köra en damsugare gnom huset i dag för hår finns fortfarad. Hon kommer snar att bli en nacken hud om hon inte slutar snart. Hon ser ut som när hon fick valpar efteråt då hade hon ingen päls kvar. Hannar blir det en lugn dag. Ska göra mig en svamp omelett till lunch.

Önskar alla en trevlig fredag.

 

Fredagen den 7 oktober 2011 kl. 10:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.