Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kväll och är vaken ännu

Kl är 23 och jag är vaken, sitter och lyssnar på Sven Volter på radion. Då kommer jag i håg att jag har faktiskt träffat honom. När jag gick på folkhögskolan 97-98. Han var inbjuden av våra lärare för föreläsa. Jag och några andra kalaskamrater satt med honom på lunchen i matsalen och pratade ha berättade spände historier från barndomen jag har alltid gillt det han gjort, sen jag träffade honom så tycker jag ännu beter om honom en helt underbar person. Något jag bär med mig. Eftersom vårtan lärare höll på med teater så var vi på mängd genrep och fick träff en del känd skådisar blandat Mikael Persbrant. Det var en härlig tid.

Trolleri blev det i kväll på tv gillar det programmet dom är duktig. Kändes konstigt att gå ut 22 rundan med hundarna det bruk gubben gör. Men rätt skönt. Det är runt 6 plus grader. Eftersom jag känner mig mycket bättre så i morgon blir det en riktig långpromenad med hundar och stora kameran.

Önskar all en god natt med sköna drömmar.

 

Lördagen den 8 oktober 2011 kl. 23:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Coop och Jula

Led- lampa USB


Den blev en tur till Coop och Jula när gubben kom hem får turen med hundar. Där köpte jag mig en böjbar LED-lampa; USB. Den har varit slut ett ta så nu passade jag på när dom fått in dom. Sen så blev det lite mer handling av grönsaker och gott till mig i kväll. Ska göra lång kok i morgon på Gulaschsoppa och köttgryta som sen ska in i frysen. Djuraffären fick också besök av mig köpte lite favorit godisar till tjejerna. Ska köpa ett varsitt regntäcke till dom i morgon, det underlättar nu när det regnar en del det tar timmar annars innan dom torkar. Lotta ska jag börja att sätta på back on track täcket för hon har inget under hull just nu och när det är kallare så blir det jobbigare med hennes artros. Gubben har nu åkt iväg så nu är det kaffe och dator som gäller ett tag sen blir det utgång med damerna.

 

Lördagen den 8 oktober 2011 kl. 14:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Lördag med sol

 

God förmiddag all vänner som tittar in i bland. Sovmorgon blev det så sköt och frukost på sängen satt inte helt fel. Gubben åkte i väg med hundarna och jag gjorde lite lättare saker som att städa undan den sista på tomten och plantera mina vitlökar. Får vi se om det blir något till nästa höst. Väntar på att gubben ska komma hem, sen en sväng till affärer.. Gubben ska ju till Gålö över natten.

 

Lördagen den 8 oktober 2011 kl. 12:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.