Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har det fejats

Det blev en solig höst dag är varmare nu än när vi gav oss ut i morse. Men det blev över två timmar i skogen och säkert 5-l svamp så nu har man att rensa. Tur att man har en frys till i förrådet där man kan hamstra skogens guld. Ska göra en Trattkantarellsoppa i dag. Här har det också städats badrum och sonens rum har fått rent och doftar gott. Får passa på när han är i skollan. En matlista har jag också skrivit för det är dags att fylla på igen.

 

Willys blir det efter vet har varit hos vet med Gullan för månadens manikyr. Sen ska vi boka tid för Lotta hon har något konstigt där hon blev opererad förut som jag vill att dom kollar. Ska baka chokladrutor med kokos det var länge sen jag gjorde. Kan var bra att ha när hela gänget av barn kommer på söndag på middag. Nu tackar jag för mig en stund ska ut i solen på eftermiddags promenad med hundar.

 

 

Onsdagen den 12 oktober 2011 kl. 14:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Morgon pigg

I dag är jag här tidigt, det blir en kort blogg nu. Frost i natt gubben fick skrapa rutorna, jag är glad att jag tog in mina pelargonia i går. En sol lyser nu så snar så ger vi oss ut i skogen för lite svamp plockig. Sen blir det städning av badrum och några maskiner som ska tvättas. Ska testa göra höstkantarell soppa till middagen.

Jag återkommer efter skogens ro hej!

 

Onsdagen den 12 oktober 2011 kl. 08:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.