Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mätt och belåten

Mätt och belåten blev vi, gubben gillade maten gått med grön peppar. Citron kaka blev också god så jag tror att ungarna kommer att gill det. Nu blir det ett skönt bad och sen blir det mys framför tv med tv gala av värdens barn. Jag överraskade gubben med en röd ros och ett kort lite vardags uppskattning tror jag alla behöver. Gubben blev glad.

 

 

Fredagen den 14 oktober 2011 kl. 17:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fredag hurra

 

Äntligen freda som man brukar säga när man jobbade. Men fredagen är lite helig hos oss ändå torts att det bra är gubben som jobbar. Inatt har det varit minusgrader då det var kallt. När vi gick i väg var det 2 plus så mössan fick invigas med resten av varma kläder. Det blev en 11/2 timme i skogen.

 

Kaffe och en bulle blev det nu och sen så ska jag fortsätta med hemmets vår. Lite dammsugning och torka skåpluckor. Cykla till affären för att köpa lövbiff, ska göra lite god fredags middag pepparostfyllda biff med krämig gräddsås och klyftpotatis i ugnen och ett gott rött. Sen blir det att baka den goda citron kakan som jag ska b bjuda på i morgon när alla barnen kommer. Här kommer lite bilder från morgon rundan. Han en underbar fredag.

 

 

 

 

Fredagen den 14 oktober 2011 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.