Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Familje middag

 

Här har det varit full far från kl två då alla barn och barnbarn kom låter som jag hade hur många barn som helst. Tre barn har jag och ett barnbarn men det blir livat när man är van att var tre. Gubben var ute och klippte buskar på almännige vid vårrann gavel, Jag och William sparkade fotboll och gick sen till sandlådan.

 

 

sen var det dags att sätt i gång med middagen som i dag blev en gryta med fläskgryta med squash och svamp serverades med ris , sallad och egna krutonger som barnbarn älskad roligt. Senare blev det kaffe med citron kakan som var uppskattad. Barnbarn fick lördagsgodis som vi hade köpt på båten när vi var i Tallinn: Sen som en sol när han fick den. Vid halv sju så åkte alla hem trött med nöjd är jag. Nu blir det tv och slöa i soffan.

 

 

Lördagen den 15 oktober 2011 kl. 19:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Gålö

 

Sovmorgon både jag och gubben, efter frukosten tog vi bilen till Gålö med hundar. En tur på utsidan av havet varmt i solen riktigt njutbart i solen. Det blev en ruta på en timme sen bar det av hemåt. För lite lunch och kaffe. Gubbe är ut och höststädar med alla andra i området. Jag har valt att inte vara med i år för jag ska fixa med allt annat för mina barn som ska komma på middag. Lite bilder från gålö i dag.

 

 

 

 

Lördagen den 15 oktober 2011 kl. 13:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.