Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Strul för mig på hemsidan

 

När man äntligen får sätta sig framför datorn då ska det strula en massa. Segt har det varit här inne för mig. Även på Firefos har det varit segt och konstig. Startade om datorn så vi får se om det fungera. Tänk att man är så beroende av den manicken. Både jag och ysta son vi är lika där. Gubben som jobbar med det hela dagar han tycker det är skönt att slippa bland.

 

Söndagen den 23 oktober 2011 kl. 21:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

En härlig söndag

 

 Vilken söndag toppen väder, Det blev en utflykt till Tyresta by och där gick vi barnvagnsslingan på 5 km. Den går runt en sjö som är så vacker och extra fint var det idag. Mycket folk och hundar alla vill njut av den fina höstdagen.

 

Häst hagern på Tyresö

 

Väl hemma så blev det lunch och märgben till vovvarna i solen. Innan vi skulle på möte på sonens boende så vill jag i på datorn, den hade lagt av då visade sig att dom hade ett fel flera på com hem det tog säkert 6- 7 timmar innan det var klart. Tur att man hade annat att gör. Det enda var att vi inte hade någon hemtelefon heller.

 

Var på möte hos sonens boende och lämnade en del saker. Äldsta sonen kom också ditt, för han skulle med hem och äta middag som idag blev ugnsbakad kyckling med blekselleri champinjoner och vit vin. Morötter med timjan och vitlök och potatismos. till desset blev det päron med chili och ingefära och vanilj glass. Riktigt gott. Nu blir det tv kväll till kl nio sen en studs data.

 

Söndagen den 23 oktober 2011 kl. 19:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.