Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner mig nöj efter dagen.

 

Trängningen var riktigt roligt bra musik och bra fart. Jag fick inviga lysen på cykeln det var rätt mörkt vid sex tiden då jag åkte hem. Gott var det med mat blir alltid så hungrig efter ett träningspass. Sen blev det duschen och lite tv. Pratade bor en stund i telefon. Blir nog tidigt i säng brukar bli så trött efter tärningarna.

 

Måndagen den 24 oktober 2011 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Mat och träning

 

 

Eftermiddagen har det varit full rulle här. cyklade i väg och köpte nya tränings kortet och betalad medlemsavgift. Så i kväll bär det av till friskis. En timme i skogen på eftermiddagen blev det ingen sol som dom lovat men ok för mig. Middagen står i ugnen Zucchini gratäng och en sallad. Allt kart så då kan man snart cykla iväg till träningen. Tyger kom i dag från jotex. Så i morgon blir det att sy nya gardiner till sonen.

 

Måndagen den 24 oktober 2011 kl. 15:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Ny vecka

 

Fem grader denna måndags morgon rått ute tycker jag, Morgonrundan avklarad kaffe och data innan dagens bestyr. Sängarna ska få rent och vädras tvättmaskinen ska också få jobb lite.Efter lunch så ska jag cykla till friskis för att köpa träningskortet. Gubben och jag har bestämt att vi lägger gym träning på tisdag, torsdag. Då kan jag köra friskis någon av dom andra dagarna. Har man bestämda dagar då blir det en rutin.

 

 

Fick samtal på mobile för en stund, I morgon kommer nya badrumsspegeln hurra. Vi ska åka och titta på en ny fond tapet till köket också i veckan och sen så ska vi b yta lister och måla och spackla bakom element i vardagsrum. Sen ska det sättas upp ett nytt tak i vårt sovrum lite saker man gör nu under höst/vinter.

 

Måndagen den 24 oktober 2011 kl. 09:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.