Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls prat

 

Träningen gick bar förutom att det tekniska biten inte fungerade. Jag har en nyckel som man sätter in i varje träningsmaskin som är förprogrammerat av min sjukgymnast som har lagt upp träningsprogrammet. Den nycken har strulat till och från ett tag det tar då mycket fokus av träningen. Så dom tog den nu så dom får fisa den till nästa gång.

 

Ska lägga ut receptet på fiskgrytan den var jätte god. Har fått min remiss nu till ortopeden ska vara där den 9 november, Så får vi se om dom tar bort platan och 4 skruvar som sitt. Badrumsegen kommer gubben att sätt upp i morgon den är jätte fin. Infällda spottar både upp och ner och en elkontakt toppen. Ska snar lägga mig. Har haft och har ont i min magen var enda gång jag äter något det blir nog att gå till doktorn har haft det nu i en vecka. Svullen och gasig har provat utbytet på apotek fungerar inte men det hjälper inte. Slår nog en signal till vårdcentralen i morgon.


 

Tisdagen den 25 oktober 2011 kl. 21:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Solig morgon

 

Sov till åtta i morse sen blev det frukost. Sitter nu efter morgonrunda i mitt lilla rum ser ut solen letar sig fram mellan dimman. En stor kopp kaffe och en studs lugn innan dagen börjar. På våra morgon promenad så mött vi ett par som tyckte att mina hundar så ut som små rävar. Det är andra gången jag hör det på kort tid i söndags när vi var i Tyresta by då komme en barnfamilj och barnen sa till pappa rävar och pappa nej hundar jag bra log. Vem vet kanske är det små rävar .

 

 

Nu på förmiddag kommer mitt nya badrumsspegel med ram och lyse. Dok ska komma mellan 11-13 sen blir det att hämta paket från H&M. Fick tyget som jag ska sy ny gardin kappa till sonens vardagsrum den var jätte snygg. En god fiskgryta med räkor, kräftstjärtar och saffran blananat blir det till middag. Ett trängnings pass i kväll till gymmet med gubben blir det.

 

Tisdagen den 25 oktober 2011 kl. 10:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.