Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hittat hit

 

 

 

 

Då var man här igen efter dagen. Full rulle här, ut med alla mattor och sen fick snabeldraken jobba och sen så torkades alla golven. Dammtorkat överallt. Känner mig nöjd med mig själv. Det blev inte en lång skocks promenad städningen tog tid och nu så har jag bar sonen rum tar den när han är i skolan i morgon.Men en skön promenad blev det på eftermiddagen men utan kameran. Plockade lite rönnbär som jag ska ha att dekorera min ljusberika och äpplen från trädet. Får se om jag kan ta och sy gradering imorgon. Men som det känns nu så är jag nöjde med dagen.

God natt

 

Onsdagen den 26 oktober 2011 kl. 22:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Träningsfri dag

 

 

En riktig skönt morgon en stor sol som lyser in i mitt fönster. Morgonpromenad var riktigt skönt, det blir en solig dag som det ser ut. Magen är ok just nu efter frukosten hopps det håller i sig är tröt på att ha ont. Misstänker magkatarr.

 

 

Plockade lite rönnbär på vägen hem ska dekorera mitt ljusfat med rönnbär och äpplen från mitt äppelträd. Passa bra till hösten. Har också betalat in för mitt nya ID kort som går ut i november. I dag blir det tränings ledigt ska ta tag i hemmets vår. Sen blir det en lång skön promenad med hundar med kameran.

 

 

 

I dag blir det stekt falukorv med brunsås och kokt potatis. Lite hundvård ska jag hinna med och ett samtal också.

Ha en fin dag

 

Onsdagen den 26 oktober 2011 kl. 09:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.