Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Spegelen på plats

 

Då var spegeln på plats. Det blev riktigt bra är jätte nöjd.
Annars har det varit full fart hos Svensson. Veterinär besöket komiskt för det fanns inga stygn att ta. Antigen har fröken själv plockat dom eller så har dom trillat av. Allt så bra ut så det var ok. Tog vägen förbi Coop för att handla lite på fyllning. Ska ha barnbarn här från söndag till måndag. Nu på kväll så började Lotta att kräkas upp maten och sen har hon kräkts tills magen var tom vet inte vad som har hän. Men hon får vila nu utan föda och sen blir det kokt ris och kokt fisk.
Nu tackar jag för mig sent om side god natt

 

Torsdagen den 27 oktober 2011 kl. 23:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Full fart på morgonen

 

En sådan dag är det idag, tillhör hösten. Här har det varit full rulle redan på m morgon kvisten. kontoristen Tessan har jobbat tidigt med inbetalningar av räkningar. Och en del överföringar till olika ställen. Sen blev det ett samtal till Telia där jag har mitt mobil abonnemang. Eftersom jag har så jag kan kolla mina fakturor så såg jag att det var alldeles tokigt. Jag har tecknat ett mobilt prat på surf för ett tag sen. Och eftersom jag har varit kund länge på Telia så fick jag tre mån gratis. Men i stället så skulle jag betala tre månade retroaktiv. Så räkningen var på 404kr då reagerade jag. Men det fixade en trevlig kille fick lite kompensation för det så nu blir det 134 lite skillnad men glad blev jag. Känns skönt att allt är ok nu.

 

 

Lite städning kvar sonen rum. Passar bra när det är regn ute att gör inomhusskar. I dag blir det fisksopp och saffranspannkaka till middag. I dag ska Lotta ta bort stygnen. En tur till affären blir det mellersta sonen ska också handla. Får se om jag kör ett sent pass på friskis i kväll.

 

 

Torsdagen den 27 oktober 2011 kl. 10:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.