Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Bara njuta av kvällen

 

Efter en härlig dag utomhus ska det bli härligt med god drink och en skön soffa. Det blev spagetti och köttfärssås något jag gillar. Gubben är nu på väg hem efter ett dygn på Gålö med radio prat och lite sömn. Här ute har granarna smyckat till halloween. Baren utklädda till olika läskiga monster. I morgon kommer farmors söta monster som ska sova över ska bli roligt att få rå om bus monstret.

Ha nu en fortsatt fin kväll

 

Lördagen den 29 oktober 2011 kl. 19:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Skogen och kameran

 

Sovit toppen i natt kan bero på att gubben inte sov hemma hade sängen för mig själv. Lotta är helt återställ i magen skönt. Vi stack i väg vid halv tio till skogen med kameran. Där stannade vi i 11/2 timme vilket väder toppen.  Vi möte tre st viltvårdare med gevär inte så ofta jag ser dom där vi går men det kan var vill som är skadade .Här kommer lite bilder från dagens promenad fler finns på galleri oktober.

 

Utomhus har det varit mest hela dagen lek och bus med hundar på tomten och kaffet i solen vad mer kan man begära. Ska snart ut igen i solen med hundar.

 

 

Lördagen den 29 oktober 2011 kl. 13:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.