Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Besök av barnbarn idag

William spanar in hästarna


I dag har det varit full rulle. Hämtade barnbarn vid halv elva tiden. Sen åkte vi ner till Tyresta by för en skön promenad och sen blev det korvgrillning där nere. En andefamilj kom fram till os och ville säkert ha börd. Helt orädda både för oss och hundarna.

 

William gillade änderna


På vägen hem så åkte vi till Ica Maxi för att byta Williams vinter kängor och handlade hem till pizzan vi skulle gör till i dag. Gubben skull också till Inter sport för att köpa vinter kängor. Sen bar det hemåt.

 

 

Sen blev det smurfarna på dvd och bullar och fika, en studs vila med en film. Lek och bus i massor. Alla åt med god aptit riktigt gott med egen pizza. Efter middagen vill William bada så det fick han, pyjamas på och sen på med utekläder för hem färd till pappa. Det har varit en toppen mysig dag som alltid med solstrålen som inte vill åka hem. Meningen var att han skulle sova över men jaga har en tidig tid till tandläkaren i morgon bitte. Så vi får ta den näst gång papp har honom. Nu blir det en skön slö kväll framför tv.

 

Söndagen den 30 oktober 2011 kl. 19:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.