Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Trevlig födelsedag

Den underbara tårta har vi avnjutit.

Det har varit en jätte trevlig förödelsedag, med rosor av son och vackra guld örhängen av gubbe och en massa gratulationer från vänner och släkt. God mat mätt och nöjd är jag med min dag. Tacka all gulliga bloggovänner för era fina grattis hälsningar.

 

Tisdagen den 1 november 2011 kl. 20:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Min dag


Kaffe att njuta av på min dag

 

God förmiddag alla vänner. Det är tydligen min dag idag alltså min födelsedag. Ett år äldre hur det känns jag som vanligt. Började dag med sova ut var rätt så mör efter tandläkarbesöket. Gubben grattade mig innan han åkte till jobbet. Jag tog en god frukost och sen så begav vi hos till skogen det blev ramsjön som vi besökte idag en lite in sjö med skog runtomkring. Stilfullt och härligt, torts att solen uteblev.


Ramsjön i sin glans

 

Njuter nu av mitt kaffe med min fina mugg jag köpte i går efter tandläkarbesöket tyckte jag var värd det. En lugn födelsedag blir det, med söner på middag och en god tårta som består av choklad. Men fast det är min dag så finns det att gör ändå.

Ha en skön dag

 


 


 

Tisdagen den 1 november 2011 kl. 11:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.