Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nu är jag här

 

Det har inte riktigt varit min dag, Vakande vid fem tiden av ont i den förbaskade tanden. Man kan säga att tandläkaren har väckt den björn som sover alltså min tand. Efter son det inte har klingat av som han trodde utan det har axelederat med smärta. Så ringde jag idag till dom han var inte där men hans sköterska så vi bestämde att en annan tandläkare skulle skriva ut penicillin. Och att jag ska ringa på måndag och beträtt hur jag mår då. Det lev att ta cykeln till apoteket i morse. Så nu blir det att ätt tre tabletter om dagen i 10 dagar. Hopps nu att det ger med sig.

 

 

Väl hemma så tog jag tag i vardagsrummet slipat och målat hela väggen vid elementen vitt och snyggt. Och sen så målade jag fönsterbänkarna dom ska jag måla en omgång igen i morgon. Min nya höst gardin har jag satt upp i mitt data rum blev jätte fin. Gillar motivet och färgerna gröna och gråa nyanser. skog med ugglor och rådjur.

 

Så blev gardinen


dammsugit hela huset, och ska snart börja med middagen som i dag blir torsk och en god fisk sås och pressad potatis. Är ganska nöjd med vad jag har hunnit med torts stök och bök med tanden.

 

Torsdagen den 3 november 2011 kl. 15:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.