Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En rolig sida

 

Har hittat en toppen rolig sida som jag vill dela med mig massor av animerade bilder. Håll till godo.

http://plaatjessite.mine.nu/

 

Fredagen den 4 november 2011 kl. 19:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen

 

Då var man hemma igen efter utflykten till stan för att fixa med nya ide kort. Det var en helt ny upplevelse för mig för sist jag införskaffade mig ett nytt ide då var det posten som sköte det 10 år sen vad tiden går. Det var smidigt och trevlig personal. Så då är det bra att vänta 1- 2 veckor sen får vi åka in och hämta den. Det jag tycker är sämre är att den bra håller i 5 år nu.

 

När vi ändå var ute så åkte vi till Toys rus för att köpa födelsedags present till barnbarn som blir tre nästa söndag. Lunchen blev på McDonald, sen bar det av hemåt släpet av sonen och sen till djuraffären för att fylla på godisförrådet till hundar. Gubben tar hundarna nu på eftermiddagen jag känner mig helt slut. En sväng till affären blir det sen sonen behöver också fylla på. Det blir lugna gatan i kväll. Eventuellt en tur till kyrkgården till min pappa och sen till gubbens pappa i morgon. Det blir lättare mat i dag har svårt att tugga så sopp kan sitta fint.

Ha en fin fredag

 

Fredagen den 4 november 2011 kl. 13:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Fredag

Sovit dåligt inatt för tanden har spökat och är väldigt svullen i munnen. Känner mig inte på topp just nu. Hopps bra att det börjar att värka snart. Jag vill inte inte inte gå till tandläkaren mer som det känns nu så gör dom det bra värre. Vi ska åka till skatte skrapan för att fixa med nya id för mig och sonen. Inget jag känner för men det måste göras.

 

Fredagen den 4 november 2011 kl. 09:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.