Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God kväll

 

Då var denna dag snart till ända. Känner som om tiden bra riden i väg. Lite har jag hunnit med. Dörren tar jag i morgon, kan vara skönt att dela upp det. Roligt att var tillbaka på friskis trängningen. Nu vill jag inte få något mera varken med tänder eller förkylningar tycker att jag haft mitt nu. Har planera nu att köpa nya handtag till alla skåpen i köket. Blir nog en tripp till Ikea till helgen.

 

 

Ska nog också handla in mig på massa härliga ljus så man har nu i höstmörkret. Både mysigt och vackert. Nu ska jag sätt mig framför tv och se det okända.

Ha nu en skön kväll

 

Måndagen den 7 november 2011 kl. 20:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

God förmiddag

 

Dagen går fort, Här har det satts upp dom nymålade fönsterbänkarna och blommorna är på plats där igen. Även bakom soffa har det målats. Dammsugit överallt och bytt rent i sonens säng. Middagen är också klar det blir lasagne. Skönt att ha klar då jag ska till friskis och träna vid fem tiden. Utterdörren tar jag tag i morgon den ska grundas och sen målas utevit heter färgen.

 

Ha en fin dag.

 

Måndagen den 7 november 2011 kl. 13:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.