Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Shopping på kvällen

Den finna Änglavakt köpte jag i dag i min favorit affär In &Finn

 

Det blev lite shopping i dag efter middagen, En tur till Port 64 so ligger vid vårta Coop. Först så blev det apoteket där jag köpte en olja som jag ska ha i badet jordnötsolja och en kropps skrubb. Sen kikade jag in på In & Finn som har så mycket härliga saker. Jätte söta tomtar som jag ska köpa sen. Det blev fina ljus som jag ska ha på mina ljusbrickor med rött dekorations sand. och den fina ängeln köpte också jätte söta julservetter som kommer till användning till jul.

 

 Sen blev det Coop. Behövde fylla på och ska sätt i gång med lite advents bak då vill jag ha det mesta hemma även saffran. I morgon blir det att beställa en tårta till Barnbarn som blir tre på söndag. Och en tur till Flugerfärg fört att se om dom har en fondtapet till mitt kök som ska vara i svart och rött. Här ska det bli fint till första advent.

 

 

Tisdagen den 8 november 2011 kl. 21:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Känns ok

 

 

 

 

 

Mina bergs geter

Har sovit hela natten utan smärtor verkar som penicillinet har äntligen börjat att verka. Det gör mig så glad. Det blev en trut till Sandemar på Dalarö, med nya lekasken vi vik i går på djuraffären. En slakas slunga med boll som man kastar iväg bollen och sen pockar upp med den. Skit bra. Det blev 1 1/2 timme i naturen det gillade både vi och djuren.

 

Disgit tyvärr.

på vägen hem så åkte vi till Österhaninge kyrka för att tända ett ljus i minneslunden där min far ligger. Väl hemma blev det lunch och kaffe. Sen på eftermiddagen ska vi till nästa kyrkogård skogskyrkogården där min svärfar ligger. I dag blir det kött med rotgrönsaker i ugn got.

Önskar alla en trevlig allhelgonahelg

 

Tisdagen den 8 november 2011 kl. 12:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Solen tittar fram

 

Här har solen tittat fram lite härligt med lite ljus. I dag blev det en timme i skogen och sen hem och slänga alla handduk och dusch draperi tvättmaskin. Sen tog jag mitt kaffe och satte i gång och grundade ute dörren. Så i morgon om jag hinner så blir det att måla den ute vit som färgen heter. För i morgon ska jag till ortopeden på Huddinge för att se när dom ska operera bort metallplanat och skruvarna i foten.

 

I går satt jag uppe sent för att se om jag kan göra text i Photoshop men än så har jag inte hitta riktigt hur. Har inte provat de så jag ska se om det finns på you tube. Vi får se om jag kan lös det. Träning idag också men på gymmet med gubben. Ska förbereda middagen idag fläskfilé i pepparsås med ris.

Önskar all en fin dag.

 

Tisdagen den 8 november 2011 kl. 12:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.