Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hittat mina viterkängor

 

Äntligen hitta en känga som har alla dom egenskaper jag vill ha och för ett bra pris dom har kostat 1895 och nu rear dom ut för 1000 kr. Så det lir nog ett par sådana. Egenskaperna som dom har.

Halvhög jakt- och vandringskänga.

 

Av vattenavstötande Nubuck-läder. Vattentätt Gore-Texº foder för bästa andasförmåga. Yttersula av tvåskikts PU för bra grepp och mjuk komfort. Bakre skafthöjd innermått 16 cm. Lägsta vattentäta innerhöjd 13 cm.

 

Onsdagen den 9 november 2011 kl. 21:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Dagen till ända

Dagen kom och dagen gick. Allt var ok på röntgen bilden. Eftersom jag inte har problem när jag går och rör mig så kommer dom inte att ta bort brickan och skruvarna. Det kan göra mer skada och komma in bakterier och det blir håll efter skruvarna. Så jag ska lägga något mjukt då jag använder kängor. Är ändå glad att det inte blev en operation.

 

 

Sen bar det av hemåt först till City Gross för att se om dom gjort special tårtor med motiv på. Men det gjorde dom inte, Rusta fick också påhälsning av mig köpte mig ett par läsglasögon till och lite mera ljus. Gubben köpte två kartonger med julslingor i led belysning som jag sa sätt upp på inglasade altan kostade bra pris 49 kr så han kommer att köpa tv st till till framsidan. Sen blev det Coop där hade dom tårtorna så då ska vi beställa med häftiga bilar till barnbarn.

 

 

Ett tränings pass på gymmet han jag också med. Gubben körde mig och medan jag tränade så var han hos ena sonen för att sätt upp persienner i vardagsrum. Så i morgon ska jag sy hans fina kappa. I dag blev det makaroner och korv. Tror att jag har fått med allt nu.

Ha en fin kväll

 

 

Onsdagen den 9 november 2011 kl. 20:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Härlig morgon

Solen lös en stund på morgon rundan

Vaknade utvilad och pigg. Frukost och sen bar det av till skogen på 11/ timme. En sol lös på oss när vi gick i väg. Man blev på så gott humör på en gång. Lek med boll och gömma godisar blev det på runda. En och annan hackspett hörde vi i träden också vi har en del här.

 

Frosts på en del ställen i skogen har varit kallare i natt det var runt 2 grader när jag klev upp. Jag gillar n¨är det är kallare och hög klar luft. Kaffe och en saffransbulle intas nu sen blir det duschen, gubben kommer och hämtar mig 1240 då ska jag till Huddinge, så får vi se vad om säger.

 

 

Ha nu en fin dag

 

Onsdagen den 9 november 2011 kl. 10:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.