Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Bak dag nr två

Den kak burken köpte jag idag

Träningen ställde jag in. Vi åkte och gjorde lite annat i stället. Åkte tilltapetaffär för att se om dom hade något vi gillar till fondväggen i kök. Massor dyrt som bara den 900 kr per rulle lite för mycket för min smak. Men det finn bättre prisklasser. Baka blev det idag också tipps fick jag av en blogg vän kokoskakor dom var gudomligt god. Tack för toppen tipset.

 

Saffranskorpor som jag ska ha med till svärmor

Köpte en härlig stor kakburk glas där jag kommer att fyll favoritkakorna under julen. Nu är det slutbakar på ett tag. Biffstroganoffen blev toppen god. Mätt och belåten efter dagens vandrade i affären så ska det bli skönt att bra slöa.Lite mera födelsedags presenter har vi också köpt till William.

 

Fredagen den 11 november 2011 kl. 17:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Härliga fredag

 

 

 

 

Sovit som gått ända till l nio.Morgonrundan är avklarad kaffe och sen blir det ett träningspass på friskis vid 12 tiden. Gubben är hemma i dag också. Fredag som jag tycker är veckans skönaste dag en bra avslutning på veckan. I dag blir det biff stroganoff det var länge sen och det gillar jag gott. affären får väl en påhälsning idag också. I dag blir det också en skön promenad läst vatten med hudar på eftermiddagen.

Önskar all en trevlig fredag

 

Fredagen den 11 november 2011 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.