Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Köttbullar

 

Här har det stekts köttbullar gör ett helt regemente. Dom ska förtäras i morgon till middagen när vi firar barnbarn. Skönt att ha det gjort.. Middagen idag blev hemgjord potatismos och rökt falukorv den var jätte god den korven. Mätt och belåten. Disken bort diskad och tvätten vikt ska bara plocka i klädkammaren och sonens gardin sydd . Så nu så blir det vill och så mycket bättre i kväll på tv.

 

Lördagen den 12 november 2011 kl. 17:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Test av rörliga bilder och text

Photobucket

 

Lördagen den 12 november 2011 kl. 13:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Här ska sys

 

 

 

Sovmorgon i dag också kroppen behövde det. Efter frukosten så stack vi i väg till skogen på en skön lån tur med hackspettar som sällskap. Lek och bus och lite mobilfotografering blev det också .

 

Det finaste jag har

 

Väl hemma så blev det lunch biffstroganof från i går och sen en stor kopp kaffe. Gubben åkte i väg till City Gross för vi hade fått rabatter som var bra både på ägg , korv och bröd. Behövde ha äkta vanilj och en sytråd som ska passa till sonens gardiner jag ska äntligen sy i dag. En stund vid datorn sen så blir det att ta fram symaskinen. Det är bra att ha det rum de får kombineras med datorn och symaskin. Nu är det hockey för hela slanten för gubben. Ha nu en fin lördag.

 

Lördagen den 12 november 2011 kl. 12:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.