Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Trött är man

William blåste ut ljusen

Lär väl sova gott inatt efter dagen. Full fart som alltid. Lite mer i dag för att vi firade på två ställen förs hos svärmor där det blev tårta och kaffe och presenter en häftig motorcykel och riddar rustning och 500 kr av gammelfarmor. En titt på valparna som inte ännu har öppnat ögonen 7 st så söta.

Mamma Jenna med sina 7 valpar

 

Tyvärr så glömde jag kameran så det blev lite med mobil som jag inte tycker är lika bra men svägerska hade kamera så hon tog några kort som jag fick med mig.

Här sitter vi och fikar och pratar en massa som alltid.

 

Vid fyra tiden bar det av hemmot mörkt redan då. Väl hemma så gick gubbe en sväng med vovvarna och jag satte i gång med middagen som i dag blev köttbullar, potatis och gräddsås. Sen så fick William öppna det största paketet som han bra älskade. Vi hade träfat mitt i prick. Dublo med en massa blir och annat att bygga toppen. Härligt när dom blir så glada.

 

Pappa och William önar det stora paketet

 

När sen morfar körde hem grabbarna då kände jag tröttheten komma. Det blev

final i True Talent något jag har föllt så det var spännande att se finalen jag blev glad när Dimman som han kalas. Sen blev det duschen och en sväng med hundar nu så blir det bara sängen om en stund.

 

 

Söndagen den 13 november 2011 kl. 22:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Nu sidor

Har satt in lite mera sidor på Animeringen som är relaterats till jul om någon vill ha.

 

Söndagen den 13 november 2011 kl. 12:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Födelsedags barnet

 

Då var det dagen det då mitt barnbarn blir tre år tänk vad tiden går snar är han stor. Hans födelsedag ska vi fira på två ställen först blir det tårta hos gammelfarmor och sen blir det middag hos farmor Tessan. Presenter på två ställen är inte dumt. Kommer att ta en massa bilder. Tårtan är jätte fin så den blir fotograferad. Ska ta foton på alla min grabbar och barnbarn tillsamman och göra julfoton på det.

 

 

Jag och hundarna har varit ute i skogen och njutit av att det är bra vi där. Vi ska också få träffa 7 st Svensk-Dansk gårdshund som är bra några veckor gamla. Det lär väl bli en sen kväll för alle med en rolig för lille man. Ha nu en frosta trevlig söndag.

 

 

Söndagen den 13 november 2011 kl. 10:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.