Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God kväll

God kväll, Då har jag bestämt mig för att behålla dom fina kängorna. Dom är toppen sköna. Blir att inviga dom i morgon till skogen. Te och en bull och tv har det varit arga snickaren och berg flyttar in fick mig ett gott skratt Lotta är väldigt roligt. Sen blev det lite skapade vid datorn har gjort en tavla i Photoshop väldigt roligt. Som ska liga under galleria tavlor. Blir väl en stund till framför datorn. I morgon blir det att hämta nya ide koret det känns bra för mitt gäller bra till söndagen.

Önskar alla sköna drömmar

 

Onsdagen den 16 november 2011 kl. 22:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Bakat och städat

 

Det blev städat och även lite kokosflarn. Var och hämtade dom ny kängorna jätte finna i verkligheten och sköna. Tycker att dom knäns lite stora men det beror mer på att dom inte är tronga ska gå lite med dom inne så får vi se. Spagetti och köttfärssås blir det idag.

 

Onsdagen den 16 november 2011 kl. 15:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sälskap i skogen

 

Jag och vovvarna gick i godan ro i skogen och njöt av solen och det frosten på marken. Efter ett tag så såg jag två stora älgar stirrande på mig mamma och årskalv. Har väl aldrig vänt så fort tog Lotta under armen och ropade på Gullan vin sprang åt andra hållet. Tur var att mina hudar inte såg och inte hade fått vitring då vet man inte hur det hade gått. När vi kommit bort en bit så kopplade jag dom för jag såg att dom kände lukten och vill börja spåra. Man vakande uppe fort och fick lit motion också på morgon kvisten.

 

Men det gick bra både för älgarna och för oss. En lika vacker dag med massa frost på marken det börjar att närma sig. I dag så ska jag ta tag i hemmets vår badrum och dammsugning och eventuellt lite bakning om jag får lust. Önskar all en trevlig dag.

 

 

Onsdagen den 16 november 2011 kl. 10:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.