Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls prat

Photobucket

 

Då var man klar för idag. Skönt att ha en del av baket klar. Gubben och jag har gubben satt ut våra två ljusnät över häcken på framsidan det blir ett riktigt lyft. Sen tog jag tag i stryknin av julgardiner, dukar och jul handdukar. Sonens gardin på 4 m har jag också strykigt. Ska cykla ner till honom i morgon på dagen när han är på jobbet och sätt upp den. Sen blev det en lussebulle och en kopp te. Granarna håller på för fult att dekorera sina hus med massa belysning som ska tändas till första advent. Gubben ska börja med det i morgon. Sen brukar vi vara hos granne och ha glögg fest med tilltugg ganska mysigt.

 

Tisdagen den 22 november 2011 kl. 21:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Bakdag för advent

I dag har jag bakat så det stod härliga till. Det blev lussebullar o mängder. skönt att ha det avklarad lite badrumsstädning blev det också. I dag tog jag sovmorgon till halv nio skönt så det har varit lugnt idag. Hudarna fick en lång och skön promenad också.  

 

 

En nybakt lussebulle och en kopp kaffe har jag tagit och en stunds vila innan jag ska ta ut fröknarna. Det blir rotmos och köttkorv till middag. Sen blir det att kolla i förrådet på julpyntet till advent.

 

 

Tisdagen den 22 november 2011 kl. 14:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.