Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Bilder från kvällens julbelysning

Finns fler i galleriet hemma hos mig

 

Söndagen den 27 november 2011 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Mätt och belåten

 

 

Då var vi mätt och belåtna det blev ett häng mörat kött med pommes och bea till grabbarna och en god sallad årets första julmust drack dom inte jag för jag dricker inte läsk alls sen 7 år tillbaka. Nu blir det lite slö framför tv en stund till vi ska ut och se på ljus spektaklet. Gubben har testat kameran på baksidan för att se va man behöva föranställning så vi får några bra bilder sen.

 

 

 

Söndagen den 27 november 2011 kl. 17:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Första ljuset tänt

 

Då var det första advent , känns konstigt för det är november fortfarad. Lite pyssel blev det på morgonen och förmiddagen men nu är jag helt klar. Förutom julgranen som vi i år tänkt att ha på altan nu när man har inglasad. Gubben håller på med det sista dekorationen med ljus på huset.

 

 

Ungarna kommer vid fyratiden då det blir middag och sen vid sjutiden då vi ska tända upp våra hus och sen blir det ficka , glögg och en del kaffe bröd. Ska se om det går att ta lite bilder när det tänds upp på gatan.


Önskar all en trevlig advent

 

 

Söndagen den 27 november 2011 kl. 12:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.