Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite spa kväll för mig

Photobucket

 

Lite pyssel av mig själ allt från skön ansiktsmask, fortvård , nagel vårt all som är skönt för kroppen. Vädret är inget att hurra för så idag har jag suttit mycket vid datorn och labbat och lärt mig en massa om animering så roligt när man lyckas. Gubben köpte en ny eldtandborste med sig hem sköt att ha en till ny och fräsch. Gubben har åkt i väg till Hammarby där dom har sina maskiner, vet inte när han kommer. Men här blir det tv och te med pepparkakor och en klementin.

 

Torsdagen den 1 december 2011 kl. 19:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

DECEMBER MÅNAD

 

Har märkt att det är varannan dags väder. Inte lika skönt ute blåser och solen lyser med sin frånvaro. Men skogen blev det ändå. Sitter och lyssnar på min favorit julskiva. En lugn dag har pratat bort en stund med vän om dokumentären i går på svt om två bröder som kommer från Italien. Den var ett stark berättelse med mycket sorg i.

 

 

Det ska bli lite egen vård idag lite skäma bort Tessan. En ny eldtandborste ska också inhandlas till mig, den gammal har gått ur tiden. Jätte bra pris också på oral-b har kostat 379 men i dag 179 så gubben köper den på vägen hem. Ska labb lite nu på Photoshop. Jag har en bra sida till marmor om du vill ha den så sätter jag ut den här. det är borstar till Photoshop http://www.photoshopfreebrushes.com/using-the-brushes/. Hopps du hittar några fina som du gillar.

 

Torsdagen den 1 december 2011 kl. 12:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.