Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Allt är förberätt

 

Känner mig nöjd med allt som är klar nu. I ugnen gräddas nu hundarnas favorit godis levernougat. Dom är som barnen vill slicka skålen efteråt eller med slickepotten. Ett vet besök blev det nu på kvällen manikyr och hämta recept till Lotta och köpa Zylkene tabletter inför nyåret.

 

 

Vi vägde båda två och då står som dom ska känns bra, Sen ska vi bli kallade en gång om året för att kolla levervärdera på Lotta för den medicin hon äter. Det känns bra. Middagen smakade förträffligt gott. Nu blir det lit dator och sen tv.

 

Tisdagen den 6 december 2011 kl. 18:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lite vitt ute

 

Blev en lång sovmorgon i dag klev upp halv tio, gubben också han kom hem 5 morse efter ett jobb. Tittade ut och så att gräsmattan var vit inte mycket men lite. Efter frukosten så stack vi i väg till skogen påbyltade det var minusgrader ute. Det blev 11/2 timme i det fina vinter vädret.

 

 

Väl hemma så fick jag sätta mig i telefon först till Telia som ännu en gång skickar fel mobilfaktura. Så dom får skicka ut en ny och set till att dom har fört in rätt till nästa mån, i bland så undrar jag hur dom tänker. Sen blev det ett samtal till vårdcentralen för att få mer mediciner och lite an n jag frågade. Men dom hade problem med datorn så jag ringer i morgon. Tredje samtalet blev till reumatologen till Huddinge sjukhus. För att hör om jag ska dit nu när jag vet att jag har en reumatisk sjukdom. Hon vill att jag kontaktar sjuksköterskan i morgon. För min läkare där har gått på mamma ledighet. Fortsättning följer då.

 

Hemma på våran gata

 

Sen så blev det att bäddat ren i våra och sonen sängar och en maskin tvättad. Dammsugare körde jag i hela huset. Sköt att ha det gjort. I dag blir det pannbiff med lök och potatis och ett besök halv fem till vet för klo klippig, hämta recept och köpa tabletter inför nyåret till Gullan.

 

Tisdagen den 6 december 2011 kl. 14:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.