Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var kvällsrundan avklarad

 

Kändes lite konstigt att gå ut på sista kvällsrundan, det burkar gubben göra. Vi promenerade genom ett villa område så vackert med all tända julbelysningar i trädgårdarna. Men man får vara försiktig var man sätter fötterna för det är riktigt halt ute. Nu blir det lite data stunds skapade. innan jag hoppar eller kanske går till sängen.

 

Onsdagen den 7 december 2011 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Nu har jag fått ur mig allt

 

God kväll! Jag är inte arg för att jag inte fick hjälp med varma vantar utan all trassel som har varit idag. Ingen tar tag i sakerna utan hänvisar mig till arbetsterapeuterna son inte har han dom sådant det borde dom på vårdcentral vet tycker jag. Att söka på nätet det hade jag kunnat göra själv också. Lika dant att när man ringen till reumatologen så är den läkaren som jag hade mammaledig , så då kan det bli en ny remis dit igen till en annan läkare-. Vår vårdcentra fungera inte alls sen en tid tillika då massa läkare slutade. I dags läget finns en ordinarie och några som kommer och går fram till januari. Det som gör mig upprörd är att den läkaren som jag träffade sist säger att jag har Raynauds syndrom och skriver ut tabletter och tar blodtrycket sen händer inget mer tog 10 min. Jag anser att när jag får en diagnos så vill jag att man pratar med mig jag har frågor och vill ha svar. Klart jag blir arg. Han har inte tid, vill inte heller ha honom igen då nu väntar jag tills dom ny börjar vill ha en kvinnlig läkare. Hopps att det ska bli bättre när dom nya kommer med avlastningen. Har också problem med höger handen som måste opereras för carpaltunnel syndrom. Nu har jag spytt gallan värdigt för i dag.

 

Onsdagen den 7 december 2011 kl. 17:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Varför behövs sjukvården????

 

 

Ingen munter dag, telefon till och från tills nyss. Inte blir man mer hjälpt ändå. Känns inte rolig just nu. Man får vara sin egna doktor har jag förstått. Nu så får det vila till efter jul och nyår då det kommer nyanställda läkare. Värme vantar har jag nu beställt inte billiga men mina hand är viktigare, snabbleverans också två dagar det är bra. Läkaren ringde och fixat med mina plåster. Rest tar jag sen till januari. Nu vill jag bar ha lugn och ro.

 

Onsdagen den 7 december 2011 kl. 15:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Blåst och gråväder

Vädret är inte toppen idag blask och blött, det fick vi uppleva på morgonrundan som inte gick i skogens tecken idag. Gubben åkte i morse till Avesta på jobb kommer hem först i morgon så det är bra son och jag hemma. I dag blir det att sitt i telefon till arbetsterapin för att få värme handskar, ska ringa reumatologen också och sen vårdcentralen. Tur att man har en telefon med öronsnäcka så man inte behöver håll i den. Städa badrummen idag som varje vecka. I går så upptäckte jag massa funktioner på Photoshop som jag inte har testa jätte roligt och fina saker. Ha nu en fin dag.

 

Onsdagen den 7 december 2011 kl. 10:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.