Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner mig nöjd.

 

Som alltid så var trängningen rolig, full far och massa glad människor som svettades i kapp till bra musik det gör mig glad. Känns så roligt att var på banan igen med friskis. Det bästa var att gubben stod utan för så jag fick skjuts hem han hade precis kommit från Avesta. Nyduschad och en kopp honung och ingefära te och en saffranskoppor och lite dator. Kan inte bli bättre.

 

Torsdagen den 8 december 2011 kl. 22:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En härlig dag med sol och kyla

En riktig härlig dag har det varit nästa två timmar utomhus med hudar först skogen , sen på vägen hemma blev det sjön. Is på svartsjön inte något man ska gå på men det fanns där. Lite dec.,ber bilder blev det.

 

Is på sjön


På vägen hem så tog vi sjövägen men på land, bävar har tydligt rumsterat där såg jag. Väl hemma så blev det dammsugning och skaka vardagsrumsmattan. Det blev choklad kola också gott tycker. I dag kommer gubben också när vet man inte. Hörde att dom lova oväder tills i kväll / natt så vi får se. I kväll blir det träning, sen sådan först vid 19 tiden.

 

här har bävern varit i farten

 

Torsdagen den 8 december 2011 kl. 14:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.