Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Har nog det snällaste barnbar

 

Hämtade William hos mormor, Mamma sot ute och väntad med William. Lite blyg men sen så var han i min famn. Han hade bakat pepparkakor till oss sötnosen. Sen bar det av till Coop för att handla fisk och tillbehör till middagen och lördagsgodis till William. Var också på Rusta för att köpa ett nytt vardagsrumsbord till mellersta sonen men dom var slut. Så det får bli knivsnett Fiskarns till födelsedagen och sen köper vi bordet sen i efterskott. Sen bar det av hemåt. Stora ögon gjorde han när vi stannade bilen framför huset med all som lös Duktig är han han klär av sig helt själ skor och overallen. Lycklig att vara hos oss han har tydligen längtat och frågat efter oss. Bra betyg, Ätit bar och myst framför tv med en bra barn film och lite lördags godis. Badat och myst mera, Sen blev det en sagostund och sen sa han god natt han sover helt själv. En trygg lite kille som somnade på 5 min. I morgon fortsätter äventyret. Vi har blivit inbjudna av Williams mamma att komma till dagis på lucia det var många år sen jag var på det så det ska bli rolig. Kameran ska med.

 

Lördagen den 10 december 2011 kl. 22:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vantarna var toppen

Mina nya Värmevantar

 

Gubben hade köpt i går uppladdningsbara batterier och en bilbatteri för mina vantar. Så jag laddade 4 batterier för det är bra vänster hand som jag har problem med. Så efter frukosten så satte jag i gång värmen det ska man göra 10 min innan. Så när det var dags för skogen så var det bar på med vantar. Dom fungerar toppen höll mig var hela tiden det var länge sen jag kände så när det är kallare ute toppen. Den andra hade blev det lite för varmt i fast jag inga batteri hade där så det tyder på bra vantar utan också. Det var värt pengarna för att  må bra. Batterierna håller i 6 timmar .

 

 

Kaffe och en stund vid datorn gubben har åkt till sin amma för att klättra på taket hans ska rensa stuprören. Vid halv fyra ska vi hämta barnbarn hos farmor där han är och bakar pepparkakor. På vägen hem så åker vi till Maxi för att halad lite gott till middagen som i dag blir fisk och födelsedagspresent till mellersta sonen som fyller 27 på onsdag.

Ha nu en fin dag vad ni än ska göra

 

 

Lördagen den 10 december 2011 kl. 12:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.