Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Blandat bandat.

 

Om en stund blir det söta drömmar. Vilket väder vi fick inte ens mina hudar vill gå ut men husse och tjejen tog en kortare kvällsrunda. Medan jag satt och mös i soffan med pyjamas och morgonrock. Lite nytt har jag gjort dag dammsugit och rullat köttbullar och fryst in dom råa som jag fått tipps av en vän här inne. Det kommer jag att göra hedna efter jätte bra, sparar tid. När gubben kom in från kvällsrundan så kom han med ett paket. Som tydligen har kommit med posten dom är senare och senare för varje år.

 


Ett lite paket som jag hade undrat var det var. Har beställt hudvårds produkter av ett ställe på nätet som har en serie som jag blev tipsad om. Hon heter Maria Åkerberg den serie har hälsobutiken här hos oss. Hon arbetet enbart med naturliga råvaror kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor ingen parfym i produkterna. Plus att det är svenskt och görs i Sverige. Produkterna hett förut dermanord men heter nu hennes namn. Har testa det jag fick från butiken så det blir nog den serien.

 

 

Har laddat ner lite nya text snitt som man kan variera på photoshop finns tydligen en massa saker man kan ladda ner. Roligt med lite nya sker att jobba med. Önskar all en god natt och dom som är vakna en fin kväll.

 

 

 

Tisdagen den 13 december 2011 kl. 22:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Anorlunda lucia firade

Jag som lucia det var ett tag sen.

 

Det blev inte inomhus utan vi fick stå ute och frysa, inget jag vise innan då hade man byltat på sig. Eter många om och män så kom dom små luciorna, tomtar, stjärngossar och pepparkaksgubbar. Efter sången så var det ficka inomhus för dom som ville. Jag och gubben vi gick inte in. Tycke det var viktigast att föräldrarna var med. Det var så mycket folk.

 

Luciatåget utmaför förskolan.

Gubben och jag åkte till mellersta sonen för att lämna lite saker. Personalen fick en popcorn maskin som har används en gång. Sen bra det av till pizzeria vi beställde en ny pizza för mig var nog det godaste jag ätit i pizza väg på länge. Italienska lyx pizza den vi valde var parmaskinka,ruccola och gorgonzolaost det var så god. Det blir flera gånger framöver.

 

William och farmor pratas  vid

 

 

 

Tisdagen den 13 december 2011 kl. 17:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lucia

Mina två lucior.

 

Tänker på alla som har luciavakt och som som har varit uppe tidigt för att lussa och göra massa människor glad. Själv ska jag på luciafirande vid tre tiden hos barnbarnets dagis. Det var många år sen jag var involverad i dessa traditioner. Både med egna barn och när jag jobbade på förskola.

 

 

Morgon rundan avklarad en sol som tittar fram. En kopp kaffe och liter data sen får vi se vad jag hittar på. I dag blir det pizza till middag köpt sådan tänkte vi.

 

Tisdagen den 13 december 2011 kl. 11:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.