Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mörkert har lagt sig.

 

Känns som natt ute blir så mörkt så tidigt. Tur att man har hus som är dekorerad med vackra julbelysningar. badrummen skiner nu och två maskiner har tvättats. Hudarna har fått sin eftermiddags runda. Och lite småprat med granen som kom hem från sin löpa runda.

 

Ska ta tag i middagen som i dag består av fläskfile och pommes och bea, grönsaker. Längtade efter pommes inte så ofta jag äter det men i bland så längtar man efter det. Ringde och grattade sonen som fyller år idag. Vi firade honom i söndags i dag ska personal och boende ficka i hopp. Det är en till som fyller år så dom firar tillsammans. Vi köpte ett jätte fint vardagsrums bord i ek till sonen.

 

Onsdagen den 14 december 2011 kl. 16:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

God förmiddag

 

I dag blev det sovmorgon ända till nio så skönt. Efter frukosten blev det en skön lång promenad. Blöt i skogen men en sol som skiner på oss det är ändå toppen. I dag blir det lite städning och även någon maskin tvätt. Får se om vi hinner till gymmet t idag för att skriva om kontraktet gubben ska ta över mitt gymkort. Sparar 345 kr i mån som jag kan lägg på roligare saker.

 

Onsdagen den 14 december 2011 kl. 11:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.