Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Äntiligen sitter jag på rumpan

 

Känns som jag sått och gått mest hela dagen. Det blev tå nya sköna kuddar med and dun till gubbe och mig. Tog ett tag innan vi bestämde vad vi skulle ha hopps nu att gubben kan sova gott utan att få on i nacken. Massor med människor på Maxi märks att det närmar sig jul. Vi tar vårta stök i affären på tisdag. Tittade på datorn till barnbarnet som jag ska köpa den är från tre år så det ska passa honom. Mycket pedagogiska sker på den.

 

 

Väl hemma så tog jag tag i tvätten och sen byte jag ren i sovrummet vårta. Gubben tog hundar och jag satt i gång med middagen som i dag blev potatisgratäng och ryggbiff. Sen stod jag kav och gjorde knäck med citrin och pistagnötter och så klar smörkola. Nu lite vila innan jag hopp ner i ett skönt bad och njuter ett tag. Här har det snöat och snö ligger kvar hopps nu på kyla.

 

Lördagen den 17 december 2011 kl. 19:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

sovmorgon

 

Sovmorgon blev det skönt tycker jag. Sen bar det av ut i det snöbladade regnet. Både jag och hundarna var nog ganska blöta. Men man är van. Hopps nu att det blir lite kallare så att den snö som kommer nästa gång får ligga kvar.

 

 

 

Gubben har åkt till sjukgymnast för att få akupunktur och gå igenom träningsprogrammet. Han har nu tagit över mitt träningskort som gäller ända till sista maj. Sen ska vi åkt till Globen för att köpa nya kuddar på butiken kungssängen Sen en tur till Ica Maxi. Ska göra klar dom andra två rummen och sen blir det lit knäck och lite kola som ska göras.

Ha nu en bra lördag

 

Lördagen den 17 december 2011 kl. 11:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.