Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Varit på vift till kl 21 i kväll

En av julkalpparna jag köpte i dag en power lern laptopp.ska börjas i tid. Här har man varit på språng sen träningen. Det blev en tur till Länna sport för att se om dom hade skidbyxor till mig men det fanns inget. Men jätte fina jackor som hade kosta 1200 som nu kostade 199 andrahand sortering. Gubben köpte sig en, jag köpte en jätte snygg stickad tröja till äldsta sonen som fyller år efter nyår och en svettis jacka till mig. Ska köpa till dom andra sönerna också dom var så fina.

Gubben poserar för att sonen ville se hur den såg ut. Vi tog en sväng förbi Coop och apoteket och sen till Ica Maxi för att köpa sista julkappen till barnbarn. Gubben har en kav det ska bli en stiga kälke så vi vill verklige ha snö. Helt slut det bel lite glögg nu på kvällen apelsin glögg gott. Nu blir det slö ett tag ska se Ernst som jag missade i kväll.

 

Måndagen den 19 december 2011 kl. 22:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Lite vinter

 

Nu börja jag att bli galen kan inte lada in bilder alls på firefox nu måste jag ta tag detta. Annars så har vintern hittat hit idag riktigt vackert ute med vit träd och marken som är vit. Så jag och hundarna njöt av morgonrundan. Räkningarna är betalda skön att få det gjort. Annars så är det full rulle idag med sista städningen och skriva matlist för jul maten som ska handlas i morgon. Jag ska ta en sväng till vårta centrum för apotek och mataffären. Sen blir det träning i kväll.

 

 

 

Måndagen den 19 december 2011 kl. 11:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.