Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mycket nu

Mycket just nu känns det som och kroppen säger i från också. Det blev willys inte mycket folk det var skön men dom har inte allt så i morgon blir det en tur till Ica Maxi för där ska vi handla skinkan och Aladdin askarna. Men det mesta är inhandlat. Det blev en var sin julklapp till sönerna också trots att vi sa att dom inte ska få några glad överraskning för dom. Äldsta sonen för en likadan vinter jacka som gubben köpte. Dom andra två får snygga tröjor. Sen så köpte vi kälken till barnbarn. Hopps på snö för honom.Mer så i alla fall.

 

 

Rullat köttbullar i massor av ett recept gubben provade föra året,dom blev goda. Nu blir det en studs återhämtning med en kopp te och en klementin. Ska bli skönt att bar få sitt och slappa framför datorn.

 

Tisdagen den 20 december 2011 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Änligen här

Full rulle här har inte ens titta åt datorn fören nu, Bakat blev det mandelmusslor och sen tog jag tag i fläkten som nu är ren och fin. Körde en riktig avkalkning av diskmaskinen. Sen fick hundarna sitt med tandborstig, rengöring i öronen, klippning runt tassar och under och en genom gång så man inte hittar några konstiga knölar och annat. Lite kaffa nu sen så blir det en promenad till skogen.

 

Två riktiga snögubbar såg jag i går inte konstgjorda. I kväll blir det mera affären då ska all julmat handlas plus det andra som man ska äta. Men det blir efter vi har ätit middag. Sen ska man borttas med alla andar.

Önskar all en fin eftermiddag

 

Tisdagen den 20 december 2011 kl. 14:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.