Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har det julstökats

 

Här har det julstökats en del, men först blev det en tur till affären bra den den lilla affären som tur var vi skulle hämta paket. Eftersom jag är motståndare till smällare så blir det blir svävade lyktor en ska jag skicka upp på julen och en på nyår.

 

 

Skinkan är klar nu och brunkålen står och putrar, jag gjorde bra på ett halvt kålhuvud för det lär bra var jag och gubbe som gill det. Första gången jag har det på julbordet ska bli spände att äta. Köpt nya tallrikar både mat tallrikar och till efterrätten tyckte dom var söta. Så jag inviger dom till julafton. Nu blir det lite data och en kopp te tills brunkålen är färdig.

 

 

Torsdagen den 22 december 2011 kl. 23:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Minusgrade och sol

Inte långt kavar dig julafton nu. Får se om jag kan få den härliga känslan inför julen, saknar den lit i år. Är i alla fall glad åt vädret några minusgrad och sol. I dag blev det inte långrundan på morgonen tar den efter lunch i stället. Inga affärer för mig idag. I morgon ska jag ner och göra en de. Ska göra det sista här hemma när det gäller städning. Gubben och jag har täkt att gå på bio i mellandagarna vi ska se Lassa Åbergs nya fil och ut och äta kan vara skönt att göra. Var ett tag sen vi var på bio.

 

Torsdagen den 22 december 2011 kl. 10:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.