Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Inte gjort något alls idag

Har inte gjort något alls idag bra varit så skönt, det blev lite julmat idag också rätt sköt ville inte laga mat efter allt man har gjort. Varit ute med hundar och sen blev det sängen och en film på datorn som jag inte hade sätt Narnia Caspian & skeppet rolig solig jag gillar dom filmerna. Sen blev det lite småplock från jul bordet. Jag fick också paket från tomten en jätte fin pyjamas och ett par hörlurar till min Iphone. Sak fixa med ett bildspel från våra utflykt i går på Gålö. I kväll blir det Morden i Midsomer nya avsnitt, en serie jag gillar.
Önskar alla en god fortsättning

 

Söndagen den 25 december 2011 kl. 18:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Då var julen över

 

Julen är verkligen för barnen, vi har haft en lugn och skön jul förutom . Vilda William som var lite uppspelt men det kan man förstå. Matt så magen stod åt alla håll och kanter. Ändå åt jag inte så mycket. Det fanns allt från sill, julskinka lax, köttbullar, prinskorvar, brunkål, rödkål, morotslåda, Jansson börd och god ost. Vi ska äta lite av det till middag idag. Tänker inte laga middag idag har gjort mitt för ett tag.

 

 

 

Senare så blev det kaffe med en chokladbit ingen orkade äta kaffe börd. Gubben tog en sväng med hudarna så dom var klara innan tomten kom. I år var William inte lika rädd men avvaktande var han. Men han gick själv och hämtade paketen. Många paket till ysta medlemmen. Sönerna fick snygga tröjor och raset.

Yngsta sonen var tomte i år.

 

Efter jul klapps utdelning så blev det fruktsallad men vaniljglass eller grädde, en bra avslutning. Vid åtta tiden så körde gubben hem sönerna. Var rätt skönt när all hade åkt hem lugnt och tyst.
När gubben kom hem så satte vi en svävade lykta i luften det var så vackert stjärnklar så vi såg den långt bort. Till nyår ska jag sätta en till på kvällen.

 

 

I dag blir det bra att vila och ta det lugnt, se datorn på en fil ska jag göra. Ha nu en fin fortast jul dag .

 

Söndagen den 25 december 2011 kl. 13:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.