Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har det shoppats

Efter middagen så åkte vi till Länna. Jag skulle till Lagershopen för att se om dom hade tröjor som jag vill ha till trängningen, det blev en T-shirt och ett par svettis byxor dom har så bra priser och då är det ändå märkes kläder. Det var där vi köpte vinterjackorna till gubben och sonen. Mycket för pengarna. Sen kom gubben hem med en ny Blu-ray disc/DVD spelare så nu kan vi köpa blu-ray filmer.

 

Torsdagen den 29 december 2011 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Blåser bra idag

 

Blåser en del idag igen runt 5 plus har vi. En timme blev det idag. Ska fortsätta med städningen idag då det ska bli sovrummen som ska få sitt Prat bor en stund i telefon och sen ringa sonen och hör hur det har gått med nya bredband, tv och telefoni dom har fått nytt från com hem till Telia. Jag tänkte göra en sid som bra har med Photoshop att göra där man kan ladda hem och lära sig mer för dom som har programmet. Jag har hittat så mycket bra sidor.

 

I dag blir det en fisksoppa med saffran, räkor, musslor, fänkål, tomater och creme fraiche och pannkakor. Passar bra i dag med var soppa.
H en bra dag

 

Torsdagen den 29 december 2011 kl. 10:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.