Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

snart slut på helgen

 

Då var helgen snart över och en ny vecka med mer vardag, som kan vara skönt. Mätt och belåten är jag och bakat det jag lovade, så gubben kan ta med och att även vi kan få en var sin. Jag tänker ta sena kvällsrundan för jag behöver ut och fundera på en del saker som just nu har vänt upp och ner på så mycket. Inget jag kan dela med mig eftersom det rör min familj men man kan ändå känna uppgivenhet.

 

Har börjat att forska i foto delen i Photoshop där jag inte har varit så mycket så det ska bli spände att kolla in. lite tv och en kopp te med honung ska jag ta sen.

 

Söndagen den 8 januari 2012 kl. 19:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Söndag hela dagen

 

I dag tog jag morgon rundan behövde komma ut märks att jag är van att ta mina rundor varje dag. Det blev lite mer än en timme skogen. Tystnad och fåglarna . Mycket för tjejerna att lukta på har förmodligen rört si rådjur där nyligen för dom sårade rätt bra. Så nu sover dom gott.

 

 

En kopp kaffe och lite bloggade inn vi ska åka i väg och handla. Har lovat att baka Äppel- och kanelmuffins med crumble till gubbens arbetskamrater. En av dom har tydligen frågat om jag inte kan baka dom igen han bra älskade dom roligt. I dag ska jag ta fram damsugaren också. Till middag idag blir det köttbullar, potatis och svampsås. Sen ska jag börja att experimentera med foton i Photoshop det har jag inte ännu utforskat. Ha nu en fin dag.

 

 

 

 

 


 

 

Söndagen den 8 januari 2012 kl. 11:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.