Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Inget spänade idag

 

Dagen har bra flutit på sin gilla gång, Lite har jag åstadkommit bäddat i våra och sonen säng, och tvättat två maskiner, dammsög vardagsrummet. Och varit på två promenader i skogen med hundarna.

 

 

Det best spände var att mellersta sonen var hos tandläkaren i Trollbäcken för att göra en större operation som tog två timmar. Gubben var med honom och körde hem honom. Sopp till middag om han orkar äta och värktabletter, ska tillbaka om en vecka för att ta stygnen. Hemma från jobbet vill dom att han ska vara i morgon. Jag har också bokat tid hos frissan för klippning den 19 fortsätta att fixa till frisyren på långa håret. i kväll tänkte jag se den nya serien på ettan Hinsehäxan.

Ha en fin kväll

 

Måndagen den 9 januari 2012 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Vardga igen

 

Hade tänkt att träna i kväll med det är inte något att tänka på. Förkylningen har accelererat. Så jag får snällt vänta. Har dammsugit vardagsrummet det var det som var kvar att göra och satt på en maskin med sängkläder. En promenad som alltid på morgonen har gjorts i - 7 , dom har lovat snö får se om det kommer något från himmelen idag. Ysta sonen har börjat skolan i dag igen efter en lång jul ledighet. Skönt med ordning och reda igen. I dag blir de raggmunkar med fläsk och lingon.

 

 

Måndagen den 9 januari 2012 kl. 13:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.