Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Ändrade mig igen

 

En tur till sjön blev det inte rasman utan svartsjön i stället. Många plusgrader och en sol vi hade en timmes skön promenad med fågelkvitter och tystnad. Det blev en cykeltur till slut till Brandbergens centrum. På vägen dig så såg jag stor lyftkran tänkte ok vad är på gång, jo äntligen s¨ska dom hemska ungdomsbostäderna rivas. Från början var det baracker för när dom renoverade lägenheterna. Det är säkert över 10 år sen. Så dom tyckte då att ungdomar upp till 25 år kunde bo där billigt. Rena råtthål som dom fick betala för. Min äldsta bodde där när han var klar med skolan. Dom har pratat om att riva dom länge, och äntligen bygga nya ungdomsbostäder inte en dag förtidigt.

 

 

Väl hemma så var det dags för förberedelser till middagen som i dag blev fyllda baconlidad kycklingfile fyllda med ädelost, philadelphiaost ,vitlök och persilja och rår ris gott och mät är man nu. Nu så håller jag på att göra min musli blandning all Nicklas min favorit till frukost.

 

Onsdagen den 11 januari 2012 kl. 18:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [18] Kommentera detta inlägg

 

Ångrade mig

 

Ångrar mig blir ingen cykling till affären tar bilen när gubben kommer hem. Det blir i stället en eftermiddagspromenad till ramsjön, nu när solen skiner. badrum nr två är färdigt lunchen uppäten och en kopp kaffe till. Inget annat inplanerat skönt.

 

Onsdagen den 11 januari 2012 kl. 12:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Skitväder

 

Vaknade sen vid nio tiden skönt. Men inte var det roligt att titta ut genom fönstret. Allt den fina snön borta och plusgrader blöt. Morgonrundan avklarad en kopp kaffe och sen så börjar dagen. Ska ta badrum nr två idag och sen faktiskt ta cykeln till affären sen. Förkylningen är på uppehälle så det ska bli träning här i slutet på veckan.

Ha en fin dag

 

Onsdagen den 11 januari 2012 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.