Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Fredagsmys med lite gott och blandat

 

Det blev gulasch inte soppan utan grytan. Sen åkt vi till systemet ville att vin och en tur till Coop där vi köpte en god ost och digestiv kex mini och frukt till i kväll lite godis ska jag unna mig, var ett tag sen jag åt något godis. Fick idag i brevlådan den efterlängtade videokursen n för fotoshop Elements 6-9 så nu så ska jag lära mig ännu mer. Så nu blir det tv soffan i kväll ha nu en skön fredags kväll.

 

Fredagen den 13 januari 2012 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Se det snöar

 

Snöar som bra den riktigt stora vita flinig som dalar ner, Ni kan nog förstå att jag ler nu. Har gjort min första Gif bakgrund roligt när man kommer på hur. Nu väntar jag bara på cd skivan som jag har beställt så jag kan göra ännu mera med all bra tipps och råd från den. Dammsugit och ätit lite lunch.

 

Fredagen den 13 januari 2012 kl. 12:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Fredag och solen skiner

Fredag med en vacker sol och lite snö precis i min smak. Hundarna och jag har haft en trevlig stund i skogen mycket att lukta på. Jag har njutit av stillheten. Lite foton som alltid med mobilkameran. Njuter nu av första koppen kaffe och lite blogg innan dagens plock kommer.

 

Jag och vovvarna önskar alla en fin fredag

 

Fredagen den 13 januari 2012 kl. 10:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.