Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Det tar tid

 

Mesta av min eftermiddag har gått åt att sortera och rensa bland mina foton på datorn har en de, Rensat bort alla kopior och gjort en ny undersida som bara Photoshop material ska ligga. I morgon blir det att kolla igenom varje foto bra behåll det jag tycker är riktigt bra. Har sutt och labbat lite med nya dvd skivan jätte roligt att lära sig det som är om foton.

 

 

Lite tv blev det också stjärnorna på slottet och mord i midsommer. Ska kolla runt hos er sen blir det sängen kommer väl att drömma om foton i massor.

 

 

Lördagen den 14 januari 2012 kl. 23:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

Vinter idag också

 

Vintern är var i dag också kom lite snö när jag och hundarna stack i väg till skogen vid tio tiden. Som jag brukar säga det finns inget dåligt väder bra dåliga kläder. Är man hundägare så har man lärt sig att investera i bra kläder för årstiderna och bra på fötterna.

 

Fröken ska prata lite

 

Det blev en film i går på nya dvd Pirates of the Caribbean i främmande vatten. Det var jätte bra. Har sett dom andra så vill jag se den senaste också. I går blev det The vocie tycker inte att på såret är något bra längre dålig kvalitet på dom tävlade i år. Där i mot missade jag får se reprisen. Har skicka gubbe till affären för lite komplettering. Ska i dag börja att labba lit till min nya kurs dvd på Photoshop först ett samtal. I dag blir det kolpudding gubben favorit mat.

Önskar all en fin lördag

 

Lördagen den 14 januari 2012 kl. 11:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.