Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Alla bilderna klara

 

Då var alla bilderna klar ligger där dom ska nu så blir det att säkerhets kopiera dom till externa hård disken och lägga in dom också i organiseraren i Photoshop. Sen så ska jag fortsätt att lär mig mera. Ska också ge mig på att göra en Gif bakgrund till. Inget att se på tv som jag gillar i kväll så det blir något jag har spelat in förut i veckan senare. Sena kvälls rundan ska jag ta.

 

Söndagen den 15 januari 2012 kl. 18:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Gålö utflyckt

Taget på insidan av vatten på Gålö

Efter frukosten så tog vi bilen , hundarna och kameran och påpälsade för att åka till Gålö. Vi började vandringen på insidan där båtar brukar ligga på sommaren men nu var det dött. Några minus och en sol som lös.Det var kallare på insidan blåste lite mera. Var ett tag sen vi gick den slingan runt vatten. Sen så tog vi utsidan är var det helt vindstilla och solen värmde gott, det blev en tur på 5 km njöt gjorde vi både hundar , matte och husse. Man fick vara försiktig när man gick på visa ställen där det låg is på bergen.

 

Så här vackert lös solen på utsidan helt vindstilla. Satt upp sen för att resa all mina mappar på kopior skönt det blev en del att slänga. Sen ska jag gå igenom varje mapp för att spara dom dom jag tycker har bra kvalité. Jag har en extern hårddisk som jag med jämna mellan rum lägger över all jag vill spara. Att jag nu vill ha ordning det är för att jag ska nu också ha all bilder i Photoshop ordarena där i från kan jag sen jobba med bilderna. Då vill jag inte ha en massa kopior och gif bilder. Nu ska jag kolla runt hos er sen så blir det att fortsätt med bilderna.

Ha en fortsatt bra söndag

 

Söndagen den 15 januari 2012 kl. 13:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.