Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Jag överlevde

Jag överlevde affärsbesöket, Det blev både Coop och ÖB och apotek snöt när det ligger i samma centrum. Väl hemma så blev det vila en stund efter. Man är inte flygfärdig ännu små steg till vardagen denna nya vecka. Men nu är det sista som behövdes inhalad så affären behöver jag inte tänka på skön. I dag ska jag laga middagen så det blir ugnspannkaka med spenat och kassler lingon keso och en syrlig äppelsallad kan det va något lite mat kommer jag att få i mig.

 

 

 

 

Nu har det snöat mest hela dagen första gången den vinter gubbe har skotta. Jag tror att barbar är glad för nu f¨r han äntligen använda julklappen den nya kälken vi köpte. Det är roligt tycker jag.

 

 

 

Söndagen den 22 januari 2012 kl. 15:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Vinterlandskap

 

 

 

 

Vaknade tidig efter en vecka sovande och vilade redan vid sjutiden. Så jag och hundarna åt frukost framför tv med gubbe fick sovmorgon. Vackert vinterlandskap vaknade jag till massor av snö riktigt vackert ute. Än kan jag inte ge mig ut på långa promenad så gubbe har åkt ner till Tyresta by med tjejerna.


 

Känns härligt att få komma ut från sov kläderna och sätta på sig sina vanliga kläder. I dag ska jag till och med laga middagen, Och följa med till Coop för att köpa några saker. Kanske om jag orkar så följer jag med på kvälls rundan längtar efter frisk luft. Vi får se. Känns bra nu i alla fall. I samband med jag var sju så kommer jag att lägga om kosten helt, har ju gått ner nästan 3 kg så då kan jag fortsätta nu med mitt sunda levde.

 

Söndagen den 22 januari 2012 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.