Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Sen middag

 

 

Allt gick bra hos vet manikyren klar för denna månad. Det blev en sen middag först vid sju tiden fick jag mat. Men jag behövde inte laga den så det var ok. Vi köpte en hel grillad kyckling med tillbehör lite olika för jag äter ju liten annat just nu. Så nu är man mätt och belåten. En kopp med det goda citrondyrken har jag nu vid datorn. Inget på tv i kväll så jag ska nog fortsätta med min kurs på dvd tror jag.

 

Tisdagen den 24 januari 2012 kl. 19:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Skön promenad

 

God eftermiddag. Det blev en skön och ganska lån promenad vi var hemma halv fyra. Bilderna blev lite mörka beror på att det var mörkare ute och att dom är tagna med mobilen. En tur till svartsjön är det just nu inte är mycket till sjö men en massa snö och is under.

 

Ringde till min vårdcentral för att rådfråga om min mage. Hon sa att magen kommer att bete sig konstigt på olika sätt ett tag framöver. Jag ska äta lite och ofta och inget stekt bra mjukt för magen ett tag framöver. Passade på att boka tid för två andra saker också nu när vi äntligen har fått ny doktorer så nu får jag en kvinnlig läkare igen.


Har gjort en varm citrondryck med ingefära och kanel som ska pigga upp i stället för kaffe passar bra nu. Här kommer receptet om någon vill prova.

Varm citrondryck med ingefära och kanel
cirka 1,5 liter vatten
0,5 skivad citron
2 mak skivad ingefära färsk
2 kanelstänger
6 mak honung

Koka upp vatten och tillsätt alla ingredienserna. Låt sjuda i 10 min

Var riktigt gott

 

Tisdagen den 24 januari 2012 kl. 17:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Städat klart

 

Då var städningen klar skön nu så kan man njuta av resten av veckan utan dåligt samvete. Jag har fortfaren lite problem med magen när jag äter. Får ont i magen och då spelar det ingen roll vad jag äter tydligen. Kan spöka en timme sen är det ok. Om det inte blir bättre så ringer ner till vårcentralen under veckan. Ska också ringa och säga upp min tandläkare i Nacka forum ska byt till tandläkare i Trollbäcken gick där förut men nu är det helt nya tandläkare som gör allt jobb; min först kvinnliga tandläkare. Tycker det är för långt att pedal kommunalt till Nacka.

 

 

 

Lite vila sen så ger jag mig i väg med tjejerna på en skön promenad.
Ha nu en fortast bra måndag det ska jag ha.

 

Tisdagen den 24 januari 2012 kl. 12:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Ta tag i hemmet

 

I dag så vaknade jag till klocka vid sjutiden mer normalt. Frukost och morronrundan avklarat. Tar långrundan vid två idag tänkte gå till svartsjön eventuellt. I kväll så ska vi till vet frö Gullans månads manikyr. Jag ska ta tag i hemmets vrå nu efter det har stått stilla i en vecka. Tog badrum och dammsög sovrummen i går. I dag blir det kök, hall och tvättstugan. Jag längtar verkligen efter att få klipp mig nu fick boka om tiden när jag blev sjuk så nu får jag vänta ända till den 31. Men den som väntar på något gott.

Ha en fin dag

 

Tisdagen den 24 januari 2012 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.