Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

I'm back

 

Då var man här igen. Det blev en lyckat tur till port 73, Eftersom mina kängor jag köpte föra året tyvärr inte blivit använda mer ä tre gånger för dom är förstora. Så behövde jag nya och för pengaram jag sålde trimbord tänkte jag att då kan jag handla ny när jag får tid. Så jag gick till Inter sport för att se vad dom hade. Så att dom hade rea på en del kängor så jag hittade ett par som jag gilladeDom hade kostat 1300 men var nedsatt till 590 märket är merrell och det är GORE-TEX grova sulor som är bra när jag går i skogen. Så nu har jag äntligen en känga som passar min fot. Så nu kan jag känna mig säkrare när jag är ute i kuperad terräng.

 

Sen strosade jag runt en stund och sen blev det COOP där jag äntligen hittade en bra hjälm till William. Som han får inviga på söndag.
Gubben hade hittat på Länna där dom var på lunchen termobyxor. Jag behöver ett par nya dom var nu nedsatta till 149 hade nästan kosta 400 så gubbe gjorde också ett kap. I blad ska turen vara på varan sida.

 

I kväll blev det kött och råstekt potatis gott var det. Sen blev det Maxi för lite gott och nyttigt till tv kvällen. Jag lär sova ovaggad riktigt trött är jag. I morgon bär det av till Ikea efter lånpromenaden.
Önskar er en god natt

 

Fredagen den 27 januari 2012 kl. 22:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Hemkommen från skogen

Vi har precis kommit hem får en skön tur i skogen, En kopp kaffe och en leverpastejs smörgås med paprika sitter fin nu. Har bestämt mig för att ta bussen till centrum och strosa lite i affären och se om jag kan hitta en hjälm också. Det får bli efter lunchen.

 

Fredagen den 27 januari 2012 kl. 10:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade tidigt

 

Vaknade redan vi femtiden men klev upp vid halv sex. Alla som så jag och hundarna åt en tidig frukost och slö tittade på tv. Nu hör ja klockradion så snar kommer gubben upp. Vi får se hur dagen artar sig. Det jag vet är att jag ska gå på långpromenad på morgonen när det blir ljusare. Sen blir det lite pyssel hemma vika tvätt och annat.

 

Fredagen den 27 januari 2012 kl. 07:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.