Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då är man på banan igen

 

Trängningen var toppen roligt har verkligen längtat, nu vill jag inte ha mera bakterier för nu vill jag komma i gång med trängningen ordentligt. Med musik i lurarna så blev promenaden hem från trängningen lättsam. Gubben var på bowling med arbetskamraterna, men middagen hade jag redan gjort. Så det var bra att värma och vad gott mat smakar när man har tränat. Sen blev det ett skönt bad och en Sofias änglar som berörde mig väldigt mycket. Nu ska jag kicka runt hos er sen blir det tidig säng. Så det blir morgon for för jag ska klipp mig i morgon.

Önskar all en god natt

 

Måndagen den 30 januari 2012 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vilket väder

 

Jag och vovvarna har njutit av det vackra vintervädret det blev 11/2 timme i skogen mycket att såra så dom sover gott. Nu blir det en kopp kaffe sen ska jag förbereda middagen. Både gubbe och jag ska på aktiviteter i kväll. Sak inviga dom nya träningskläderna. I morgon äntligen ska jag till frissa gud vad jag längtar.

 

Ha en fin dag

 

Måndagen den 30 januari 2012 kl. 14:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Isbjörna

 

I natt har det varit riktigt kall. När jag vaknade vid halv åtta så stod termometern på - 10. Morgon rundan blev kortare för det var - 9 vill se om hundarna klarar det utan att kampar, det gick bra en sol skiner så det blir en lika fin dag i dag ser jag . Skogen tar jag sen. En stor kopp kaffe intas för att varma mig. Jag burkar skoja om isbjörnar när det biter gott i kinderna. Har tänkt att göra citrusmarmelad och kanske ta ett varv med damsugaren. I dag så blir det äntligen träning efter två veckors uppehåll.

Ha en fin måndag

 

Måndagen den 30 januari 2012 kl. 09:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.