Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Ny klippt och skön promenad

Då var man fin i håret igen. Det blev en skarp och kort lugg denna gång riktigt bra om jag får säga det själv och det får jag. Sen blev det fortsättning på att klippa i hopp håret. Nästa gång kan hon börja att forma frisyren som jag vill ha. jag promenerade hem i den fina vädret. Gick förbi affären för att handla det som fattades till grönsaks soppan jag ska göra i morgon.

Sen blev det en sen lunch och vit tvåtiden så blev de en timme i skogen riktigt skönt. I dag så blev det till idag små pannbiff med vin sås och potatismos. Ett skönt bad har jag också hunnit med så nu känner jag mig trött eftersom jag klev upp tidig. Nu ska jag titta in hos er andra.
ha en fortsatt bra kväll.

 

Tisdagen den 31 januari 2012 kl. 19:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade tidigt

I dag var man vaken tidigt redan vid halv sex. Så det blev en tidig frukost och sen en studs tv innan jag tog hudarna för en morgon runda. Termometern visade på -10 så det bet gott i kinderna. En kopp var kaffe sen så börja dagen. Ska till frissan vid 11 tiden ska bli skönt att få lite ordning på frisyren. Så det blir bussen ner till frissan och sen en promenad hem ska gå förbi affären för att handla lite också. Sen blir det en skön lång skocks tur idag också hopps på sol. Ställde mig på vågen idag och har inte gått upp något sen jag blev sju 2 kg ner så nu är det bra 6 kg kvar så är jag på min vikt. Inga problem nu när jag äter rätt, har inte ätit något kaffebröd eller godis på snart 3 veckor. Så vinter kräk sjukan har gjort lite nytt om ni förstår vad jag menar.
Önskar all en fin tisdag
.

 

 

Tisdagen den 31 januari 2012 kl. 08:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.