Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då har man fyllt föråden igen

 

Här har det väl snöat mest hela eftermiddagen / kvällen det var köer överallt för att sikten var dålig. Det blev en tur till handens centrum för att gå på systemet och sen skull vi till djuraffären med det var tydligen strömavbrott i hela området så vi fick vänd. Då tog vi turen till mellersta sonen för att lämna och hämta en del saker. Sen blev det maxi har fyllt på förrådet med en del godsaker igen. I morgon blir det att fors i goda ostar och nyttiga kex och frukt. gubben köpte på jobbet lite godsaker till kexen ska bli spände att smaka. Ska snart ta och krypa ner i min sköna säng är ganska trött nu.

 

Torsdagen den 2 februari 2012 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Snöar och åter snöar

 

Nu var det inte lika kalt bara -6 så det blev en timme i skogen det snöar som bar den vi har ju blivit lovade på Södertörn för en del snö. Klar med det som skulle göras i hemmet. Och skrivit matlista. Har också ringt till försäkringskassan för dom intygen både till mig och son. Ja var trevligt att få lite rabatt på bio som exempel. Till middag ska jag göra en Österrikisk/ ungersk maträtt paprika kyckling. Något vi gillar.

 

 

Torsdagen den 2 februari 2012 kl. 14:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Ritigt kallt

 

Minus 14 i dag när jag så på termometern. Ingen snökanoner som dom har pratat om men det ska vi tydligen få under dagen /eftermiddagen. Det blev en kortare runda mina tjejer fick kramp i sina fötter hela tiden. Jag är glad att jag köpte mina värme vantar annars hade jag inte kunnat gå ut alls. En bra investering tycker jag. I dag så gratulerar jag mig själv det är sju år sen jag la cigaretterna på hyllan. Inget jag saknar eller har längtan efter. Alla pratar om all som är farligt att stoppa i sig . Men när det gäller rökning så forteter människor fast det är konstaterat och vetenskapligt att man får en massa sjukdomar. Och om inte annat så är det skit dyrt kan lägg mina slantar på något roligare.

 

 

Hopps på lite mindre under dagen så vi kan ge oss ut i skogen sen solen har hittat hit. Sak fortsätta min städning idag jag delar gärna upp det på flera dagar. Sen blir det handla i kväll när gubben kommer hem behöver fylla på lite i frys och skafferi.

Ha en bra dag

 

Torsdagen den 2 februari 2012 kl. 09:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.